Gastblogger worden?

Gastblogger worden?

27 juni 2015 0 Door Roeland

Morris geeft tips en inzichten over alles wat met online marketing te maken heeft. Met name marketing voor (startende of kleine) webshops met ambitie. Maar Morris zoekt hulp! Heb je tips voor startende webshops? Ben je vertrouwd met marketing? Kortom: Kan je de lezers van Morris iets interessants vertellen? Wordt dan gastblogger!

Waarom gastblogger worden?

Als gastblogger krijg je een eigen account als Auteur. Hierin kan je eventueel je eigen website kwijt, wat meer vertellen over jezelf… Plaats je een artikel? Dan komt deze informatie daar bij te staan.

Hoe wordt ik gastblogger?

Kan je een meerwaarde bieden? Stuur een mailtje naar info@morrismarketing.be en hopelijk verschijnen binnenkort jou artikels op MorrisMarketing.be.

 

Hopelijk vond je dit artikel interessant?
Delen. Daar wordt iedereen beter van!