SEOshop: Ultieme Review!

SEOshop: Ultieme Review!

28 juli 2015 0 Door Roeland

SEOshop is op dit moment een van de beste software oplossing als je zelf een webshop wil starten. Maar is deze webshop software geschikt voor jouw webshop? In deze korte review zie je meteen de voor- en nadelen van SEOshop. Deze review blijft groeien en is daarom dé ultieme SEOshop Review.

SEOshop review:

 

SEOshop Review

Op dit moment is SEOshop de meest geavanceerde én een gebruiksvriendelijke webshop software.

  • Technisch: SEOshop is op vlak van beveiliging, snelheid, updates e.d. zeker in orde. Ze werken er hard aan om mee te zijn met hun tijd (mobiele webshops). Het is echter wel moeilijk om hier zelf aan te sleutelen moest je dit willen. Je bent afhankelijk. Je moet je langs de andere kant dus ook geen zorgen maken over technische zaken.
  • Marketingmogelijkheden: Als je software zoekt waarmee je alle webshop marketing functies kan uitvoeren zit je bij SEOshop aan het goede adres. Ze hebben tal van koppelingen waardoor er weinig geknoei is. Plug & Play!
  • Design: SEOshop heeft veel thema’s waaruit je kan kiezen. Gratis en betalend. De gratis thema’s zijn echter weinig uniek. Meestal zal je hiervoor dus extra moeten betalen.
  • Kosten: Wil je zelf een webshop starten dan is SEOshop een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een Magento webshop laten bouwen. In vergelijking met andere software aanbieders is SEOshop wel wat duurder. Maar dit is zeker de moeite aangezien SEOshop veel meer opties heeft.
  • 14 dagen gratis proberen: SEOshop kan je 14 dagen gratis testen. Een enorm voordeel! Probeer SEOshop gratis!
  • Service: De medewerkers van SEOshop helpen je heel goed verder. Daarnaast werken ze ook samen met partners die bijvoorbeeld je webshop kunnen vormgeven.
  • Taal: SEOshop is volledig in het Nederlands, toch wel gemakkelijk.

Moest je na het lezen van de review over SEOshop toch nog vragen hebben, laat dan zeker een reactie achter!

 

Hopelijk vond je dit artikel interessant?
Delen. Daar wordt iedereen beter van!