Goedkoper pakketjes verzenden met je webshop?

Goedkoper pakketjes verzenden met je webshop?

18 augustus 2015 0 Door Roeland

Pakjes goedkoop verzenden België Eén van de grote variabele kosten bij een webshop is de verzending van de pakketjes. Je kan dan wel zoeken naar de goedkoopste bedrijven, toch blijft het een dure aangelegenheid en ben je als kleinere webshop meestal niet in staat goede prijzen af te dwingen. Maar wat als al die kleinere webshops nu eens gingen samenwerken? Zou het niet mogelijk zijn lagere verzendkosten te bedingen?

Goed nieuws! SendCloud heeft voor Morris een cadeautje: Registreer je je via MorrisMarketing.be bij SendCloud? Dan verzend je je eerste 3 pakjes gratis! Klik hier.

Goedkoop pakketjes verzenden door samen te werken. Geen extra moeite.

Het is veel werk om met andere webshops te gaan afspreken om samen een contract af te dwingen bij een bedrijf zoals B-post, PostNL of DHL. Sendcloud is hiervoor dé oplossing! Er zijn vele webshops bij aangesloten waardoor ze goedkopere prijzen kunnen aanbieden (zie verder). Zo verzend je als webshop echt goedkoper pakjes, zowel naar België, Nederland en de rest van Europa.

Meer details over SendCloud vind je op deze pagina over SendCloud (België en Nederland).

Geen contract, geen extra kosten en bedrijf naar keuze.

SendCloud Goedkoper pakketjes verzenden België

Goedkoper en slimmer pakketjes verzenden.

Bij Sendcloud kan je je als webshop meteen gratis aanmelden, je bent niet gebonden aan een contract en je hebt geen extra kosten (buiten je verzendkosten uiteraard). Bovendien kan je toch nog kiezen welk bedrijf je wil dat je pakjes verzend. B-post? PostNL? DHL?

Hoe kan dit nu? Geen addertjes onder het gras? Welnee. SendCloud sluit contracten af met de grote distributiebedrijven. Aangezien zij veel pakjes kunnen beloven aan deze bedrijven krijgen ze erg lage prijzen. Hierdoor heb je als webshop ook lage prijzen, maar zij houden hier een klein percentage aan over. Een echte Win-Win dus! Hoe meer pakjes Sendcloud kan verzenden, hoe beter. Daarom kan je ook volledig gratis gebruik maken van hun systeem.

Er is meer dan alleen goedkoper verzenden.

Sendcloud is er niet enkel om je minder te doen betalen voor je pakjes. Ze investeren ook zwaar in hun informatiesysteem. Zo hebben ze bijvoorbeeld handige koppelingen met webshop software zoals Magento en SEOshop (en tal van andere SaaS oplossingen). Een klant krijgt mails die hem/haar op de hoogte houden van het pakketje. Dat is logisch, maar deze mails kan je zelf bewerken! Voeg je eigen logo toe, pas de tekst aan naar je eigen stijl en voeg bijvoorbeeld een extra mail toe.

Je kan een mail laten sturen als het pakketje in ontvangst is genomen. Geef in die mail bijvoorbeeld retour instructies, bedank de klant, wens hem/haar plezier met het pakketje of geef een kortingscode voor hun volgende bestelling! Een geweldige service die traditionele aanbieders niet kunnen bieden.

Meer info over SendCloud? Klik hier.

Tarieven SendCloud België

Tarieven SendCloud België

Tarieven SendCloud Nederland PostNL

Tarieven SendCloud Nederland (PostNL)

Tarieven Sendcloud Nederland (DHL)

De tarieven van SendCloud voor Nederland (DHL)

Om zeker te zijn dat je kan genieten van je 3 gratis pakjes, vermeld zeker dat je via deze site bent doorverwezen. Deze actie is zowel voor België als voor Nederland.

Hopelijk vond je dit artikel interessant?
Delen. Daar wordt iedereen beter van!