De MorrisMarketing Groep op LinkedIn!

Onlangs werd de MorrisMarketing groep op LinkedIn aangemaakt. Iedereen die wat te vertellen of te lezen heeft over webshop (online) marketing is welkom. Deel er interessante artikels, links, start een discussie of stel een vraag.

Morris had eerder al een “bedrijfspagina” (die je hier kan vinden), waar je Morris kan volgen en zo meteen op de hoogte bent van Updates. In de groep is het nu ook mogelijk zelf zaken te gaan posten! Des te leuker dus!

Kunnen we je straks verwelkomen?

Hopelijk vond je dit artikel interessant?
Delen. Daar wordt iedereen beter van!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.