Twitter ligt plat.

Twitter ligt plat.

19 januari 2016 1 Door Roeland

Neen, het ligt niet aan je computer of smartphone. Twitter ligt inderdaad plat. Zo meldt ook Twitter zelf hier. Het probleem doet zich niet enkel in België maar wereldwijd voor. De oorzaak is nog niet bekend. Twitter krijgt zo wel een deuk in z’n vertrouwen. Veel mensen zullen deze voormiddag (19 januari) verontwaardigd zijn wanneer ze vaststellen dat Twitter dit scherm toonde:

Twitter ligt plat

Twitter ligt plat, er is een technische storing.

Twitter ligt niet meer plat, maar nog niet alles is opgelost.

Je kan dan wel terug tweeten. DM’s bekijken geeft een interne server error en ook een hashtag aanklikken gaat je niet veel resultaat op leveren. Ook de zoekmachine van twitter werkt niet. Ook hiervan zijn nog geen oorzaken gevonden.

Deze keer geen facebookdown

Als Facebook een storing heeft zien we telkens opnieuw #facebookdown trending worden op Twitter. Nu echter Twitter down is moeten mensen ergens anders hun verontwaardiging uiten. Dat gebeurt ook op Facebook, met de hashtag #twitterdown.

Hopelijk vond je dit artikel interessant?
Delen. Daar wordt iedereen beter van!