SendCloud: Ervaringen.

SendCloud: Ervaringen.

27 april 2016 0 Door Roeland

Als je goedkoper pakjes wil verzenden met je webshop, dan kan het lonen om te gaan werken met een tussenpartij zoals SendCloud of ShopWeDo. Waarom? Zij bundelen al hun klanten en sluiten zo grote contracten af met Bpost, PostNL, DPD, DHL… Je hebt dus lagere prijzen én je kan op elk moment kiezen met welke pakjesdienst je wil werken. Maar een tussenpartij is ook een extra partner waar het fout kan lopen. Daarom is het belangrijk dat je eerst enkele ervaringen opzoekt en kijkt of SendCloud wel geschikt is.Sendcloud ervaringen

Ervaringen van SendCloud klanten

We vroegen enkele klanten van SendCloud naar hun ervaring. Je leest ze hier.

Een goede ervaring…

Hey bedankt voor de goede tip! Heb het account aangemaakt en al zeer tevreden. Na dat het account is aangemaakt wordt er persoonlijk contact gelegd via de telefoon zodat alles duidelijk is zodra je er aan begint. Programma is makkelijk te koppelen aan het webshop programma ook duidelijk uitgelegd in handleidingen. Nieuwe orders direct in het programma en via paar klikken op een label. Ik ben er blij mee had ik het maar eerder geweten bespaard een heleboel tijd 🙂

Ervaring SendCloud België van spa-producten.eu

Ervaring van http://www.spa-producten.eu

Een minder goede ervaring, met goede afloop…

We werden zelf door SendCloud benaderd om via hen te gaan verzenden. Het systeem was ons onbekend maar via hun systeem zouden we maar liefst 2 euro per pakje gaan besparen. Dat is toch zeker een verschil waar je goed over moet nadenken. Een tijdje later zijn we dan met ze gaan werken. Onze eerste ervaringen waren positief. We konden goedkoper verzenden én hadden meer controle over de track & trace mails. Wat later gingen we verzenden via SendCloud met DHL, zij konden goedkoop onze pakjes ophalen op het gewenste tijdstip en zouden bovendien sneller verzenden naar het buitenland. Dit liep goed… tot de eindejaarsperiode. Verschillende pakjes waren langer dan normaal onderweg, erger nog, sommige pakjes werden nooit geleverd. Geld kwijt, product kwijt, klant ontevreden. SendCloud hielp ons hier te weinig in. Achteraf bleken dit wel kinderziektes te zijn en nu is alles opgelost. We zijn nu erg tevreden over SendCloud en raden iedereen aan met hen te gaan werken.

Ervaring van speelgoedkiki.be

Kort en krachtig, een tevreden klant.

Hallo, Sendcloud werkt prima. Wat een luxe dat ik nu niks moet typen, alles gaat automatisch. Ik heb nog wel een contract bij b-post, dat zal ik dan moeten opzeggen. Bedankt voor deze tip!Sendcloud ervaringen

Wij zijn erg benieuwd naar nog meer ervaringen. Laat dus zeker iets weten, reageer, we posten deze hier graag bij!

 

Hopelijk vond je dit artikel interessant?
Delen. Daar wordt iedereen beter van!