Snelle Magento hosting

Snelle Magento hosting

Op zoek naar snelle magento hosting? Een moeilijke zoektocht. Want elk hostingbedrijf beweert de beste en de snelste te zijn en er zijn er zo veel! Daarom is het nuttig naar referenties te gaan kijken.

Snelle magento hosting

Wij zijn erg tevreden over Skyberate. Qua prijs zitten ze gemiddeld. Ze slagen er in je magento webshop snel te laten werken.

Wij hebben ervaring met Skyberate en zijn daar erg tevreden over. Ze helpen je niet alleen snel maar ook hun magento hosting is uiterst snel. Wel doe je er best aan voor een VPS of eigen server te gaan. Een shared server raden we af voor een magento webshop, hoewel sommigen zeggen dat dit kan.

Waarom is snelle Magento hosting belangrijk?

Tal van onderzoeken tonen aan de snelheid een rechtstreekse invloed heeft op je conversiepercentage. Hoe sneller, hoe beter. Mensen bestellen niet alleen sneller, mar ze blijven ook langer op je webshop rondhangen en bezoeken meer pagina’s. De inhoud van het winkelwagentje neemt dus ook toe. Daarnaast zorgt snelle magento hosting er ook voor dat de gebruikservaring op mobiele apparaten een stuk beter wordt. Als je weet dat alsmaar meer mensen met hun mobiel webshops bezoeken, dan is dat dus noodzakelijk. Maar er is nog een reden waarom snelle hosting voor je webshop zo belangrijk is… SEO. Google heeft bevestigd dat pagina’s die sneller laden hoger in Google komen te staan. Je merkt het, een snelle webshop levert je echt meer op.

Hier let je best op bij je zoektocht naar Magento hosting.

Er zijn zo veel aanbieders van hosting. Zo veel goede, maar daarom niet allemaal afgestemd op wat jij nodig hebt voor een snelle webshop. Kies daarom steeds voor hosting die speciaal voor Magento is opgezet. Magento vereist immers veel meer dan een gewone website in bv. wordpress.

Je zorgt er ook best voor dat je een hostingpartij kiest in België of Nederland. Dit om verschillende redenen. Zo wordt je beter geholpen, elkaar begrijpen in je eigen taal doet wonderen. Je klanten van je webshop komen waarschijnlijk ook van Nederland en België, als je hosting zich ook hier bevindt zal dit de snelheid ten goede komen. Ten slotte houdt ook Google rekening met de plaats van de server.

Magento hosting is best duur. Daar ontkom je niet aan. Een goede hosting verdient zich echter zeker terug. Denk maar eens na wat je verliest doordat je webshop niet bereikbaar is? Of zo traag laadt dat mensen je webshop verlaten? Echter mag je ook wel wat verwachten van een hostingpartij, het is hun taak je service te bieden en meteen te helpen bij problemen. Houd hier dus rekening mee bij de keuze van je hostingpartner.

Niet eenvoudig dus, maar laat het een goede typ zijn, SkyBerate is een goede partner als je echt snelle magento hosting wil.

 

Hopelijk vond je dit artikel interessant?
Delen. Daar wordt iedereen beter van!