Een vraag?

Morris durft vragen stellen, maar geeft het liefst antwoorden. Zit je met een vraag en kan je hier het antwoord niet vinden? Dan doe je me een erg groot plezier ze te stellen! Zo kan Morris ook antwoorden bieden op vragen die minder voor de hand liggend zijn.

Je vraag kan je mailen naar info@morrismarketing.be of maak gebruik van dit formulier:

 

Hulp nodig bij de marketing van je webshop?

Hoewel Morris geen marketingbureau is, help ik je graag om je webshop te verbeteren. Snelle tips, bekijken welke partners voor jou geschikt zijn of kleine taken opnemen.

Hoe kan Morris je dan helpen? Morris kan je tips geven over de SEO van je webshop, je Adwords, het design of nog meer. Wil je dergelijke zaken echt gaan uitbesteden? Dan helpt Morris je rechtstreeks of bij de zoektocht naar een goede partner.

Hulp nodig bij het opzetten van een webshop?

Je wil zelf een webshop starten maar je hebt wat vragen? Je zoekt een partner? Morris heeft ervaring en helpt je als starter graag met het opzetten van je eigen webshop. Want iedereen die start kan hulp gebruiken. Of het nu gaat over het kiezen van het juiste webshop software pakket, een goedkope zakelijke partner voor het versturen van pakketjes of de eerste bezoekers naar je webshop trekken.

Hulp nodig bij je webshop of de marketing voor je webshop?

Stuur een mailtje naar info@morrismarketing.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.